➤ ACCCA-TV

 

betevé TV. Notícies "Veïns del carrer Londres, reclamen solucions pel soroll horrorós dels aires condicionats d’uns laboratoris"

Deuwatts betevé - dimarts, 3 d'octubre 2017
 

Els problemes de contaminació acústica dins de la ciutat, provoquen malestar i greus consequències neurològiques i ansietat a les persones que els pateixen.

Hi ha barris i carrers on l’exposició constant al soroll fa molt difícil el descans i poder gaudir d'una vida normal. En aquest cas els problemes de soroll, provenen d'uns aparells d'aire condicionat d'uns laboratoris situats al carrer Londres de Barcelona.


Un cop més, en Lluís Gallardo, advocat expert en dret acústic, informa sobre la inactivitat de l'administració en tot el relacionat amb la contaminació acústica.

 
  • Si no visualitzeu correctament el vídeo, podeu provar de veure'l al web de betevé TV (s'obrirà en una nova pestanya del navegador).
     
  • El soroll aborrega, degrada. No és cultura.

    "El soroll és un contaminant energètic que envaeix la nostra intimitat i lesiona la nostra salut física i mental".
    La nostra societat pateix el mal del soroll. Una pandèmia que ens fa emmalaltir i a la que no se li presta massa atenció en els mitjans de comunicació. La contaminació atmosfèrica genera grans titulars, en canvi la contaminació acústica irònicament, és una tortura silenciosa. Gairebé no se'n parla enlloc, fins que ens toca de ben a prop.
    A l'ACCCA lluitem contra aquesta pandèmia "silenciosa" i alhora fem pedagogia referent als greus problemes que comporta el soroll per a la salut de les persones.