20 de febrer de 2004

Aquí no hi ha qui dormi

Visc al carrer València de Barcelona i des del setembre del 2003 a casa meva no es pot dormir pels sorolls que provoquen els ascensors de l'hotel NH Master, que està tocant per la dreta amb el nostre edifici. Després d'haver parlat moltes vegades amb el seu director i assegurar-nos ell que resoldria el problema, finalment va convidar-nos a denunciar-lo.
Vam fer una instància a l'Ajuntament del districte de l'Eixample, el qual ens va assegurar que en tres setmanes es faria una inspecció a l'hotel. Ja han passat gairebé tres mesos i encara no ha actuat. Jo hi he anat ja tres vegades, he parlat amb l'inspector de la zona i tot segueix igual. Una funcionària m'ha aconsellat que visiti l'inspector cada setmana si cal, ja que lamentablement les coses no funcionen com deurien i només així podré aconseguir alguna cosa.
L'hotel NH Master està incumplint les normes de contaminació acústica, jo pago els meus impostos a l'Ajuntament i aquest no fa res perquè el meu marit i jo poguem descansar a la nit en la nostra ciutat, com creiem és el nostre dret. Poder dormir dignament no es paga amb res, però el pitjor és que l'Ajuntament de Barcelona, que m'envia periòdicament la revista on parla de civisme, de convivència, de les ajudes, de la Barcelona verda, sense contaminació, sense sorolls... no m'està ajudant.

ANNA RIBERA BALAGUÉ
Barcelona

tornar tornar