Edición en Castellano

/ OPINIÓ

Divendres 19 juny 2009

Portada > Opinió


Fotogaleria: La Biennal de Venècia

La 53a edició de l'exposició internacional cultural, titulada 'Creant mons', es pot visitar fins al 22 de novembre.

Edició Impresa

Aquesta notícia pertany a l'edició en paper

Si ho desitja, pot consultar la versió PDF

Veure fitxer (pdf)


LA PREGUNTA

¿La UE fa tot el que pot per aconseguir la pau a Palestina?

[veure'n més]

Vota i guanya un Mercedes Benz

19/6/2009 23:24 EDITORIAL

EDITORIAL: 'Els bisbes i l’avortament'

19/6/2009 23:27 Els dies vençuts

El meu no-lloc del món

19/6/2009 21:21 La lenta agonia dels arbres als carrers de Barcelona

Arbrat en entredit

19/6/2009 21:21 La roda

Les pedres i els catalans

19/6/2009 Edición Impresa CINQUÈ CONGRÉS ANUAL DE LA CONFEDERACIÓ ESPANYOLA DE COMERÇ

Els comerciants entreveuen símptomes de més consum

19/6/2009 Edición Impresa La reestructuració de les finances

CCOO rebutja la introducció de drets polítics en les entitats

19/6/2009 Edición Impresa Adéu al premi Català de l’Any 2008

Article de Rafael Vilasanjuan: 'En silenci, una revolució'

19/6/2009 Edición Impresa LECTORS

Carta del dia: 'Desprotecció davant el soroll de les obres de l’AVE'

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d’interès general, respectuoses amb les persones i institucions. No es consideraran les cartes de més de 15 línies, que podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Tampoc es mantindrà correspondència o contacte telefònic sobre elles. Hi han de constar: nom i cognoms, DNI, domicili i telèfon.

Xavier Alert de Monsalves
Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona va convidar públicament uns quants veïns a una reunió informativa, celebrada el 3 de juny passat, sobre el començament de les obres del túnel per on passarà l’AVE des de Sants fins a la nova estació de la Sagrera. Vull deixar constància de la desprotecció i la impotència que estem patint després de sentir una regidora i un tècnic d’Adif que va fer l’exposició del pla d’obres. A les preguntes reiterades sobre si pensaven impedir l’incompliment de la normativa sobre sorolls, tots dos ens van contestar que no, i van afegir que, si es considerava oportú, i en funció de les necessitats de la constructora, autoritzarien el que fos necessari.
És a dir, que els responsables municipals es passen pel forro el que sigui si així ho demana la direcció d’Adif, i això afecta els horaris de treball, autoritzats de sol a sol fins i tot els dissabtes, de manera que els veïns no podrem evitar les molèsties ni els caps de setmana. Ningú de l’ajuntament, doncs, controlarà quin soroll, quines vibracions i quin aire respirarem mentre durin les obres, que suposo que serà un mínim de dos anys. Vaig reclamar a l’ajuntament que l’empresa constructora estava obligada a instal·lar uns sensors als edificis. La resposta va ser que ja ho «mirarien», però que aquest era «un tema d’Adif».
Em sento desprotegit davant del que ens ve a sobre, considerant l’experiència de les obres de Sants i el Clot: sorolls, enfonsaments, danys als edificis i brutícia. M’indigna l’actitud prepotent de la regidora, i desconfio del que promet Adif en el sentit que «intentarà» que no torni a passar el que ja sabem que va passar.Escriure comentaris

Introdueix el codi de la imatge.
(Codi de prevenció d’enviaments automàtics)

Codigo Control

En aquests comentaris s'expressa l'opinió dels internautes, no d'EL PERIÓDICO.

 

Reservat el dret a eliminar els comentaris fora de tema o que incompleixin les normes d'ús. No estan permesos comentaris injuriants o contraris a les lleis espanyoles.

 

Els usuaris poden votar positivament o negativament els missatges i avisar-nos de comentaris inadequats fent clic sobre aquestes icones:

Veure normes d'ús


ALTRES WEBS DEL GRUP ZETA

Enllaços Recomanats
Tarjetas de Crédito MBNA | Hoteles | Oferta formativa | Apuestas Deportivas stanjames.es | Despedidas Soltero - Soltera | Organización eventos - organización fiestas | Hoteles | Vuelos | Álbum Digital – Fotos | Entradas futbol – Tickets futbol | Hotels Barcelona – Book Hotel Barcelona | hoteles.es | Vuelos baratos